top of page
Serieovergriperen Julio Kopseng
øye full oransje.png
Dukkemannen_kvadrat.jpeg
tynnere sikrel oransje øye.png

Serieovergriperen Julio Kopseng

På begynnelsen av 2000-tallet dukker det opp flere anmeldelser for grove overgrep, begått av én og samme mann. Mannen er en kjenning i danse- og showmiljøet rundt om i Norge, og også i familieprogrammer på TV. Anmeldelsene renner inn, men sak etter sak blir enten henlagt av politiet eller trukket tilbake. Hvorfor tok det hele 13 år før Julio Kopseng ble stoppet? I «Serieovergriperen Julio Kopseng» forteller ofre, venner og politiet historien om en av Norges verste serieovergripere.

«Serieovergriperen Julio Kopseng» er laget av Line Alsaker og Naja Søtje-Thomsen i Fenomen for Svarttrost i 2023. Klipp ved Heidi Mo. Lyddesign ved Hans Kristen Hyrve. Kjenningsmelodien er laget og spilt av Ninja Krystad, som også medvirker i serien. Originalmusikken er produsert og komponert av Henrik Sveen. Musikkopptak og miks ved Nils Wingerei. Konsulent har vært Kristin Vestreim.
Ansvarlig redaktør i Svarttrost er Kari Hesthamar.

Dersom du har vært utsatt for overgrep, kan du ringe «Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte» på telefonnummer 800 57 000. Tjenesten er døgnbemannet og gratis.

Foto på cover: NTB.

1 November 2019.png
1 November 2019.png
1 November 2019.png
bottom of page