top of page
Trippeldrapet på Geilo
øye full oransje.png
Dukkemannen_kvadrat.jpeg
tynnere sikrel oransje øye.png

Trippeldrapet på Geilo

Sent en kveld i januar 2002 går 25 år gamle Roger Kjetså gjennom et boligfelt like utenfor Geilo sentrum. Han stopper opp utenfor et hvitt hus med grønne karmer i Lauvrudvegen. Ute er det mørkt, og ingen kan se at han har kledd seg i heimvernsuniform, og at han holder et AG3 i hendene.

Det er bursdagens hans, og for få timer siden kastet han ut vennene fra sin egen fest. De samme vennene er inne i huset han nå står utenfor. Om få sekunder skal han løsne mange skudd. I løpet de neste minuttene blir tre personer i den samme kjernefamilien drept. En mor, en far og deres sønn. En 19-åring blir hardt skadet. Roger Kjetså tar så sitt eget liv.

Trippeldrapet på Geilo rystet hele landet, men bak de dramatiske overskriftene som dominerte nyhetsbildet, ligger det historier som fremdeles ikke er fortalt. Noen av menneskene som medvirker i denne podkasten har aldri fortalt sin historie i media før.

I denne podkasten kommer du til å høre hva som hendte den natten, 12. januar 2002 - fra personene som selv ble rammet. Du skal få høre hvordan tragedien preget disse menneskene, politiet, de pårørende og lokalsamfunnet i tiden etterpå. Hvem var menneskene som mistet livet denne kvelden? Hvordan har det gått med de som ble igjen? Og hvem var egentlig Roger Kjetså, heimevernsoldaten med det lune smilet?

Podkasten «Trippeldrapet på Geilo» er laget av Elias Dahlen og Anna Huseby for Hallingdølen i 2023. Ansvarlig redaktør i Hallingdølen er Lillian Holden. Ansvarlig redaktør i Svarttrost er Kari Hesthamar.

1 November 2019.png
1 November 2019.png
1 November 2019.png
bottom of page