top of page

Abonnement

Hvis du vil høre de nyeste episodene før alle andre, ha tilgang til alle dokumentarseriene våre og være med å støtte oss, kan du abonnere på podkasten Svarttrost Dok.

Et abonnement kan tegnes via Spotify for Podcasters eller Apple Podcasts, og koster 69,- i måneden.

Trykk på abonner-knappen i Apples podkastspiller, eller følg denne lenken for å bli abonnent på Spotify: https://podcasters.spotify.com/pod/show/svarttrost/subscribe

Ved tegning av abonnement via Spotify anbefaler vi å bruke samme e-postadresse som du har koblet til din konto på Spotify.

Som abonnent får du tilgang til alt innholdet vårt så fort det slippes, og du vil også få høre eksklusive bonusepisoder som kun finnes bak betalingsmuren.

Ønsker du å si opp ditt abonnement, følger du lenken i e-posten du fikk fra Apple eller Spotify for Podcasters ved innmelding. Eventuelt kan du administrere dine abonnement hos Apple her: Subscriptions and Billing - Official Apple Support eller ta kontakt med Spotify for Podcasters ved å trykke på feltet der det står "Start messaging" her: Support - Spotify for Podcasters 

Har du problemer med å få podkastabonnementet ditt på «Svarttrost Dok» til å fungere? Vi svarer på de oftest stilte spørsmålene her.

graphic_element
graphic_element
bottom of page